3 bilder från veckan som gått

Jag var en sväng i downtown Valby och denna bild påminner mig om något från en hårdkokt amerikansk serie som the Wire. Syns inte på bilden men bara ett stenkast ifrån ligger dagis och liknande.Kan bara tänka mig att föräldrarna måste förklara för sin nyligen läskunniga 8-åring (utgår från att de har engelska i skolan i den åldern också) att det där säger man inte!

Har även svängt ihop en god sallad med inspo från Salads&Smoothies. Vinägretten består av: äppelcidervinäger, olivolja och honung. Hälls över en sallad (obs, ta ej tråkig isbergssallad) med getost, valnötter, kyckling, pärllök och päronskivor.

 

 

Läser även denna pärla, så himla förtjust i Penguins böcker. Borde ta mig till en stad snart och se om jag kan hitta fler. Men vänta! Det ska jag ju. Paris i maj! Längtar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *