Frilansuppdrag inom content & SEO

Content writer

Jag är  frilansande copywriter, SEO-skribent och content writer och tar frilansuppdrag via mitt företag Pixantika.

content & seo

Jag hjälper dig med content marketing, vilket är en viktig faktor för att lyckas med den digitala närvaron, bygga kundrelationer och  få din webbshop att konvertera. Företagets expertis ska skina igenom, samtidigt som man inte får gå miste om tonalitet och underhållningsvärde. För många kunder börjar vägen till köp genom att söka och jämföra information – på webben.

Varje steg i köpresan tjänar på att ha ett specialanpassat budskap. Som content writer skriver jag  följande texter:

  • texter med relevanta sökord till dina landningssidor
  • produktbeskrivningar
  • blogginlägg
  • storytelling om företaget och medarbetarna
  • annonscopy till dina Facebook och Adwords-kampanjer
  • nyhetsbrev
  • whitepapers

Om ditt företag så säljer telefonkataloger blir det mitt jobb att göra dem ytterst spännande. Som content writer är min devis att världen behöver bli lite roligare!

SEO-skribent

Pixantika erbjuder SEO-texter på frilansbasis som är optimerade för att ranka högt i Googles sökmotorer. Visste du att Google belönar texter som håller hög kvalitet och som har liten bounce rate? Därför är det lika viktigt att skriva relevanta och intressanta texter som gör att läsaren anser att de har ett värde. Jag ser till att både skriva värdefulla texter och använda relevanta sökord som gör att ditt företag står ut i mängden, genom att göra en noggrann sökordsanalys.

Översättning

Jag översätter från danska och norska till svenska, samt engelska-svenska both ways.

Helhetsperspektiv – strategi och analys

Jag är inte bara content writer, jag är ju digital marknadsförare också. Inför varje uppdrag ser jag till att lära känna ert företag och sätta mig in i era målgrupper. Det är trots allt era kunder jag skriver för. Ni  kan få hjälp med att:

  • utforma nya personas, genom bland annat social listening
  • analys och förslag på optimering av era webbsidor för att öka konverteringsgraden

Digital marknadsföring är ingenting utan en bra digital strategi!

Tillsammans skräddarsyr vi tjänsten efter dina behov – från idé till synlighet. 

Ta kontakt så skickar jag ett första förslag på hur vi kan jobba tillsammans.

pixantika @ gmail. com