Digital copywriter & content writer | Jag fixar din digitala närvaro!

 

En webbsida som rankar högt i sökmotorerna. Kunder som återkommer för att få kunskap och inspiration. Ett ökat engagemang på Facebook.

Grymma mål eller hur? En frilanscopywriter & content writer hjälper dig att bana väg i den digitala djungeln. Låt mig bli den guiden. Som digital copywriter skriver jag målgruppsanpassade och säljande texter som konverterar och stärker varumärket. Du erbjuds ett personligt samarbete där vi skapar resultat tillsammans. Mina ledord är kontinuitet, punktlighet och passion.

Anlita en digital copywriter & content writer som kan webben

Jag har skrivit otaliga produkttexter till landningssidor, annonstexter och klickvänliga rubriker till nyhetsbrev. Både copy och content.

 

 

Texterna skrivs med ditt företags identitet & tonalitet i åtanke. Jag arbetar gärna kring visuella koncept och kampanjer tvärs över digitala kanaler.

 

Ämnen jag djupdykt i:
  • Bostäder & kontor
  • Digital marknadsföring
  • Finans
  • Bygg, inredning & DIY
  • Hälsa & skönhet
  • Resor & kultur
I slutet av dagen handlar det om att förvandla det komplicerade till något enkelt och lättillgängligt. Eller som jag en gång skrev:
Det bästa jag vet med att skriva texter? Det är nog gestaltningen. Har i dagarna både varit expert på naturliga material och näringsämnen. När man tar sig an ett spännande ämne är det inte mer konstigt än att klä i sig en ny roll med hjälp av en rolig hatt. Jag vill äga ämnet – med en krona på hjässan.

Oavsett om du vill starta upp något nytt eller bygga vidare på din egen strategi så är jag redo vid tangentbordet. Så får du tid till att göra annat.

Mina samarbeten

Bostadspanda

https://bostadspanda.se/sv/lediga-hyresbostader/stad/goteborg

https://bostadspanda.se/sv/lediga-hyresbostader/stad/malmo

 

         

Copytranslation – mer än bara översättning

I mina tjänster ingår också översättning från danskt och engelskt copy/content till svenska, så kallad copy translation.  Det innebär att inte bara texten översätts rakt av. Även målgruppens kultur, mentalitet och svensk marknadsföringskutym vävs in i texten. Jag har rätt fingertoppskänsla för inte bara språket utan också den kommersiella biten.  Dessutom har jag kunskap om danskt arbetsliv och kultur efter att ha arbetat många år i Köpenhamn. En copy translator är vad du behöver, helt enkelt.

 

En digital copywriter & content writer med bred erfarenhet

Engelska, Lunds universitet 90 p

Content marketing, distans på University of California

Strategisk kommunikation, Linnéuniversitetet 15 p

Kurser på Medieinstitutet i digital marknadsföring

Erfarenhet av kundservice & e-handel

Content writer & digital copywriter för både byrås och företag

Verktyg: CMSGoogle Analytics, Ahrefs, Search Console och Google Ads, Photoshop, Facebook Manager

Har du något spännande frilansuppdrag på gång?

Kontakta mig gärna via formuläret för ett samarbete, eller säg hej på LinkedIn. Jag återkommer med prisförslag och pepp! Självklart fakturerar jag med enskild firma.