Nedslag i livet. En fotobomb!

Det strömmar ju till en del läsare här och i som ett led av det så tänkte jag vara lite mer bjussig på små vardagsglimtar. Tycker själv om att läsa om det i bloggar så varför inte. Vårvintern erbjuder kanske inte de mest händelserika månaderna men man kan ändå vaska fram några guldklimpar. Väntar fortfarande på den där konserten man vill gå på eller något annat som kan locka ut en på stan. Annars har det varit mycket födelsedagsfirande den senaste tiden, men alltid kul när folk bjuder hem. Mer sånt!

Här kommer några nedslag i verkligheten, mest om mat.

Man kan till exempel käka på Raw food.Glaset  längst till höger är inte öl utan kombucha. Härligt sparkly på tungan. Sedan testade jag golden milk, som att dricka en kanelbulle, fast nyttigare. Förresten har de ny inredning där inne och bänkarna som utgör cafédisken (som ni ser här i bakgrunden) är tydligen från någon gammal kyrka i Skåne. Trevligt!

Edit: längst till vänster är en vas om någon trodde något annat, heh!

Har dreglat över dessa thékoppar – dessa är från Höganäs!. Det dricks en del thé här hemma. Är alltid på jakt efter det ultimata thét och ibland går man på nitar. Plus på hallon/granatäpple från Friggs och Lyckliga stunder från Tehuset Java, samt klassikern Söderblomsthé funkar.

Det är himla bra när mataffären över gatan säljer färska kardemummabullar från St. Jacobs stenugnsbageri till billigare pris. Den är så mäktig att man typ kan hoppa över kvällsmaten.

Vårvinterljuset är ganska skoningslöst men kvällningen kan bli riktigt fin. Här är en kvällsbild i våra nya hoods.

När man får uppdraget att build-a-marängsviss kan det bli såhär. Ska det va, ska det va!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *