Veckosummering: Photoshop och serietips

Dags att summera veckan! Det har varit en fin vecka, utan friktion. Ni vet den där friktionen som gör att man måste ta sats. Detta var den motsvarande nedförsbacken.

I veckan har jag: 

Avslutat min kurs i Lightroom&Photoshop. Vill lära mig ännu mer och bemästra den här besten som kallas Photoshop. Insett att det finns flera verktyg som funkar så mycket bättre än när jag suttit i GIMP eller Krita. Har ni som gillar att vara kreativa testat Krita förresten? Penslarna är riktigt kul. Det får en att känna att man faktiskt har lite drawing skills. Bildena här ovan är premiärfrån PS. Lekte runt lite.

Lyckas tajma in en grav tågförsening som strandade mig inne i stan och passerat nålsögat för galenskaperna inne på Triangeln, samma kväll. Vem behöver TV. Inte jag! Jag är Malmöbo.

Sett att det finns roliga påskfjädrar lite överallt, som går utanför ramen av de traditionella färgerna. Puderlila t.ex. Känns väldigt uppdaterat. Det är ju som sagt påsktider. Har historiskt sett reflekterat en del över detta i bloggen,  här och här.

Insett att jag är utan Netflix-serie. Skräcken! Men blev tipsad om Hell on wheels som jag väldigt gärna vill se. Det verkar vara lika mycket historielektion som fiktiv spänning.

Annars har jag roat mig med att se denna roliga  Wes Andersson tolkning och dessutom har följande kommit upp i en diskussion. Nämligen miljöer som ser ut att höra hemma något i en av hans filmer. Där kvalar nämligen Kallbadhuset in. Riktigt kul & härliga foton.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *