Digital copywriter & content writer | Stärk din digitala närvaro!

Marknadsföring på webben är en snårig djungel. Var börjar man? Att skriva webbtexter tar tid. Annonsering på Facebook är spännande men kan också bli kostsamt. Vad betyder egentligen ett klick?

 

Som frilanscopywriter & content writer hjälper jag dig fram till lösningar som frigör tid och energi. Jag skriver målgruppsanpassade och säljande texter som leder till konverteringar och ett starkare varumärke. Du erbjuds ett personligt samarbete där vi skapar resultat tillsammans. Mina ledord är kontinuitet, punktlighet och passion.

En digital copywriter & content writer med webben i fokus

Jag erbjuder vass copy & värdeskapande content till landningssidor, annonstexter och nyhetsbrev. Texterna skapas utifrån ditt företags identitet & tonalitet. Jag arbetar gärna kring visuella koncept och enhetliga kampanjer tvärs över digitala kanaler. Texterna anpassas också efter varje del av säljtratten, oavsett om det handlar om att få in nya leads eller fortsätta engagera existerande kunder.

 

I slutet av dagen handlar det om att förvandla det komplicerade till något enkelt och lättillgängligt. Eller som jag en gång skrev:
Det bästa jag vet med att skriva texter? Det är nog gestaltningen. Har i dagarna både varit expert på naturliga material och näringsämnen. När man tar sig an ett nytt, spännande ämne är det inte svårare än att träda in i en ny roll med hjälp av en rolig hatt. Jag vill äga ämnet – med en krona på hjässan.

Oavsett om du vill starta upp något nytt eller bygga vidare på din egen strategi så är jag redo vid tangentbordet. Så får du tid till att göra annat.

Ämnen jag djupdykt i:
  • Bostäder & kontor
  • Digital marknadsföring
  • Finans
  • Bygg, inredning & DIY
  • Hälsa & skönhet
  • Resor & kultur

Mina samarbeten

Bostadspanda

https://bostadspanda.se/sv/lediga-hyresbostader/stad/goteborg

https://bostadspanda.se/sv/lediga-hyresbostader/stad/malmo

 

         

Copytranslation – mer än bara översättning

I mina tjänster ingår också översättning från danskt och engelskt copy/content till svenska, så kallad copy translation.  Det innebär att inte bara texten översätts rakt av. Även målgruppens kultur, mentalitet och svensk marknadsföringskutym vävs in i texten. Jag har rätt fingertoppskänsla för inte bara språket utan också den kommersiella biten.  Dessutom har jag kunskap om danskt arbetsliv och kultur efter att ha arbetat flera år i Köpenhamn. En copy translator är vad du behöver, helt enkelt.

 

En digital copywriter & content writer med bred erfarenhet

Engelska, Lunds universitet 90 p

Content marketing, distans på University of California

Strategisk kommunikation, Linnéuniversitetet 15 p

Kurser på Medieinstitutet i digital marknadsföring

Erfarenhet av kundservice & e-handel

Content writer & digital copywriter för både byrås och företag

Verktyg: CMSGoogle Analytics, Ahrefs, Search Console och Google Ads, Photoshop, Facebook Manager

Har du något spännande frilansuppdrag på gång?

Kontakta mig gärna via formuläret för ett samarbete, eller säg hej på LinkedIn. Jag återkommer med prisförslag och pepp! Självklart fakturerar jag med enskild firma.