Få orden att jobba för dig! Anlita en digital copywriter.

 

Har du ett företag som behöver synas mer på Google samtidigt som du vill fortsätta att vara folks go-to-guy på webben? Då behöver du hjälp av en frilanscopywriter som banar väg i den digitala djungeln.

 

Som digital copywriter får jag ditt företag att glänsa med målgruppsanpassade och säljande texter som leder till konvertering och ett starkare varumärke. I mina tjänster ingår också översättning från danskt och engelskt copy/content till svenska. 

Anlita en frilansare med bredd och förståelse för webben

Jag har skrivit om kontorslokaler, byggprylar, finans, magnetprojekt och skönhet. Min inställning är att göra det komplicerade enkelt och lättillgängligt. Att lyfta fram dina varor i skyltfönstret.

Texterna skrivs med ditt företags identitet & tonalitet i åtanke. Jag arbetar gärna kring visuella koncept och kampanjer tvärs över digitala kanaler, som Facebook och nyhetsbrev.

Oavsett om du vill starta upp något nytt eller bygga vidare på din egen strategi så är jag redo vid tangentbordet. Så får du tid till att göra annat.

Ett axplock av min erfarenhet

  • Arbete som webbredaktör & copywriter
  • Erfarenhet av att ta olika content- och översättningsuppdrag
  • Kompetensutveckling via kurser inom digital marknadsföring och content marketing
  • E-handel – kännedom om hela kedjan från annons till kundservice och lager
  • Studier inom humaniora och samhällsvetenskap har gett mig en stor kunskapsbredd

Har du något spännande på gång?

Kontakta mig gärna via formuläret för ett samarbete, eller säg hej på LinkedIn. Jag återkommer med prisförslag och pepp! Självklart fakturerar jag med enskild firma.