Digital copywriter | Frilans | Sälj med text

Nå ut med ert budskap och få fart på affärerna

COPYWRITING

Jag skriver copy till dina produkter, landningssidor eller artiklar. Lyft fram fördelarna, förmedla rätt känsla och få besökaren att trycka på köpknappen. Du kan också få hjälp med att finputsa dina existerande texter. Sökord att ranka på ingår.

 

HEMSIDA/WEBB

Vill du uppdatera hemsidan, ändra om strukturen, menyn, fixa nya bilder och SEO-optimera hela webbplatsen? Allt detta kan jag hjälpa till med och även fortsätta göra löpande uppdateringar vid behov. Jag är van vid att arbeta i Umbraco, Wordpress och Episerver.

 

ÖVERSÄTTNING

Kreativa översättningar från danska eller engelska till svenska, för alla digitala kanaler. Lokalisering ingår för att få med den kulturella essensen och inte bara översättning av orden rakt av. Som den språknörd jag är, är jag ständigt uppdaterad på det senaste och hittar språkets alla nyanser.  

 

Copywriter i skärningspunkten mellan webb och kund

Efter att ha arbetat kundnära i cirka fem års tid inom kundservice, handläggning och e-handel tog jag klivet mot en spännande tillvaro som frilansare år 2021. Men ny i gejmet är jag inte. Skribentjobben har avlöst varandra sedan 2013 när jag kom i kontakt med SEO för första gången. Min gedigna studiebakgrund inom samhällskunskap och humaniora gör att jag enkelt kan leta information och omvärldsbevaka för att sy ihop välformulerade texter.

Mina kunder finns bland annat inom skönhet & hälsa, bygg, DIY och bostadsbranschen. Hundratals texter om allt från den optimala ansiktskrämen, till hantering av regnvatten, badrumsorganisering och tips på de bästa utflyktsmålen i Sverige har levererats till olika kunder.

Jag lovar inte guld och gröna skogar, däremot att väga orden på guldvåg. Struktur och skrivglädje med fokus på förstahandskällor och rätt verktyg är a & o.

Du erbjuds ett personligt samarbete som bygger på kontinuitet och stabilitet. Det innebär regelbundna uppföljningar och transparent kommunikation.

Vårt samarbete från start till mål

Vi har ett första (digitalt) möte för att se om det är en match. Offert skickas utifrån din målsättning och när allt är godkänt rullar arbetet igång. Du kommer att kunna ta del av en gemensam dashboard där arbetsprocessen är tydlig.

Jag jobbar på och levererar uppgiften enligt avtalad deadline. (Eventuellt bokas ytterligare avstämningsmöte). Du läser igenom, ger feedback och jag finslipar.

Godkänt och klart! Fanfarer hörs i fjärran och faktura skickas enligt överenskommelse.

Drop me a line – så kokar vi ihop något bra

Jag återkopplar med en plan framåt och en massa pepp. Självklart fakturerar jag med enskild firma. Håller du till i Eslöv, Haparanda eller Åmål? Inga problem. Jag sköter många av mina copywritinguppdrag på distans.Kompishäng. Häng på du också!


DRUM AGENCY / LIVING FLOWERS / BOLIGZONEN / CAPTURE INNOVATION / HARVEST OF ECUADOR / VARDEN.SE /  REBIOME / HIROY / AYD / NABOGO / GREEN MATTERS / GUIDE TO ICELAND