Digital copywriter | Frilans | Sälj med text

Att vara grym på sin grej räcker långt, men att synas online tar företaget ännu längre. Eftersom många letar information på webben är det viktigt att nå ut i bruset. Hemsidan kan locka nya kunder under dygnets alla timmar.

Det går åt mycket tid till att fylla på med nya texter och lägga upp Facebookinlägg som syns i flödet. De goda nyheterna är att du kan ta hjälp av en copywriter och lägga energi på andra delar av verksamheten. I stället för att få skrivkramp vid tangentbordet. Anlita mig som frilansare när det är mycket att göra eller om det behövs en extra injektion av kreativitet.

digitalcopywriterfrilans

Vassa texter är byggstenar i den digitala strategin

Hela kundresan behöver säljande texter. Både i Facebook-annonser och nyhetsbrev.

Därför ska du satsa på den digitala marknadsföringen:

  • Målgruppsanpassade, intressanta och SEO-optimerade webbtexter ökar trafiken och bygger starka relationer
  • Nå rätt personer, vid rätt tidpunkt
  • Copywriting med stil får kunderna att agera som du önskar
  • Dela med dig av historier till kunderna. Storytelling väcker känslor och engagemang
  • När besöksantalet på sajten ökar organiskt, minskar kostnaderna för annonsering

Låt en copywriter krydda med kreativitet

Min uppgift som copywriter är att bli expert på era produkter/tjänster, hitta företagets röst och med ord lyfta fram alla unika fördelar.

Stora mängder information kan förpackas till läsvänliga texter. Från torrt mjöl till biskvi. Från vatten till klirrande istärningar. Mindre blaha och mer aha-upplevelser, helt enkelt.

I gränslandet mellan webb och kund

Efter att ha arbetat kundnära i cirka fem års tid inom kundservice, handläggning och e-handel tog jag 2021 klivet mot en spännande tillvaro som frilansare. Skribentjobben har avlöst varandra sedan 2013 när jag kom i kontakt med SEO för första gången. Min passion för det digitala i kombination med en bred akademisk grund gör att jag snabbt kan leta information och omvandla den till kommersiella texter för webben.

Mina kunder finns bland annat inom skönhet & hälsa, bygg, DIY och bostadsbranschen. Jag har skrivit om allt från den optimala ansiktskrämen, till hantering av regnvatten, organisering av badrumsskåpet och tips på de bästa historiska platserna i Sverige.

Letar du efter en copywriter som inte bara tänker på skarpa formuleringar utan också att driva försäljning online? Hör gärna av dig för ett samarbete!

CONTENT

En snygg hemsida räcker bara halvvägs. Det behövs också unika texter med relevanta sökord som rankar högt i sökmotorerna.

Du erbjuds informativt och lättsmält content oavsett om det gäller en guide, en kategoritext, eller en artikel. Google belönar nämligen texter som uppskattas av läsaren.

Webbsidan kan bli en kunskapskälla som kunderna återvänder till och även delar i sociala medier.

COPYWRITING

Det sa bara klick! Få konverterande copy till dina produkter, landningssidor eller nyhetsbrev. Lyft fram fördelarna, förmedla rätt känsla och få besökaren att trycka på köpknappen.

Tonaliteten vävs samman med dina sociala medier så att kommunikationen blir enhetlig och skarp. Sälj på autopilot.

Du kan också få hjälp med att finputsa dina existerande texter så att de blir mer säljande.

WEBBREDAKTÖR

Från kaos till ordning. Behöver du förbättra lite av varje? Kanske vill du uppdatera hemsidan, ändra om strukturen, menyn, fixa nya bilder och SEO-optimera hela webbplatsen? Allt detta kan jag hjälpa till med och även fortsätta göra löpande uppdateringar vid behov.

Jag är van vid att arbeta i olika CMS-system som Umbraco och WordPress. Till exempel har jag byggt denna hemsida med WordPress.

Jag lovar inte guld och gröna skogar

Däremot att väga orden på guldvåg. Jag arbetar strukturerat kombinerat med skrivglädje. Med fokus på förstahandskällor.

digitalcopywriterfrilans

Så ett frö och se resultaten växa

Ju tidigare du satsar på rätt copy och content, desto snabbare kan du uppnå dina affärsmål. Du erbjuds ett personligt samarbete som bygger på kontinuitet och stabilitet. Det innebär löpande uppföljningar och transparent kommunikation.

Copywriting/säljande texter – kostnad pr. timme.
Artikel/blogginlägg – kostnad pr. styck.
Content till landningssidor/produktsidor – kostnad pr. ord.
Löpande uppdrag/tidsbegränsat uppdrag som Webb/SoMe-redaktör – betala ett paketpris med faktura som skickas enligt avtal

Drop me a line!

Jag återkopplar med en offert, ett passande upplägg och en massa pepp! Självklart fakturerar jag med enskild firma.

Håller du till i Eslöv, Haparanda eller Åmål? Inga problem. Jag är van vid att sköta mina copywritinguppdrag på distans.

Kompishäng – häng på du också!