Grädden på moset

Ibland serveras livet rykande färskt. Man får lite extra grädde på moset och kanske snappar man åt sig den där sista kakan på fatet. Utan att det för den sakens skull ska bli kaka på kaka. När jag inte sitter och skriver långsökta analogier över livet så befinner jag mig gärna i soffan eller på Malmös gator för att insupa våren.

Vad är bäst ju nu?

Doffeln måste utan tvekan vara Malmös mest underskattade fik. Solbäddarna utanför är grymt bekväma och erbjuder bra spanläge, med en hygglig kopp kaffe i handen. Priserna är mycket rimliga.

På Netflix går just nu Designated Survivor. Kiefer Sutherlands röst är som stekt smör i stekpannan.  Här gör han en stabil insats som president. En president som råkar sitta vid makten för att han var den som blev utvald att ta över efter att den ordinarie presidenten sprängts i luften. Gillade du 24 och House of Cards? Betänk dessa två sammanslagna i ett lyckligt äktenskap. Förvänta dig politiskt maktspel och cliffhangers. Man kan helt enkelt inte sluta kolla. Mest gillar jag presschefen Seth Wright som har ett lågmält uppträdande men skarpa kommentarer. FBI-agenten Hannah Wells är inte fy skam heller. Man får leta efter en agent med mer kämpaglöd.

I Pildammsparken vid Margaretapaviljongen presenterar kommunen årets tema för planteringen- Purple Rain. Princereferensen är mycket uttalad. Mycket bra initiativ av kommunen. Man har planterat vackra hyacinter och tulpaner i rosa och lila toner. Färgtemat är uppenbart. Gå dit och ta instagramvänliga foton och njut av blomsterprakten!

20170506_150702

Bubblare: Det är dags för Sana i SKAM! YEY.

Intressant dokumentär om Kevin-mordet på SVT. Är det en rättsskandal som rullas upp framför våra ögon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *