Mina texttjänster

Välskrivna texter imponerar på din drömkund

Ta marknadsföringen till nästa nivå med vassa texter som säljer, minus tomt snack och tråkiga plattityder. Sökmotoroptimerade texter driver trafik till sajten, men det krävs mer än så. De behöver också tillföra värde, förenkla navigationen på webbplatsen och ge svar på kundernas frågor.

När du lägger lite extra krut på webbinnehållet kan du förvänta dig både fler förfrågningar och omnämnande i sociala medier. Bättre affärer, helt enkelt! 

copywriting

Webbcopy - ta chansen att skilja er från mängden!

Riktigt bra copy förmedlar ett snabbt och klockrent budskap som annars kunde ha varit en timmes föreläsning. Nå fram till kärnan snabbare och väck känslor. Ingen vill låta som en robot.

Styrkan sitter i nyanserna. Ska det stå ”mer info eller ”klicka här”? Vilken fras får någon att sluta scrolla och läsa vidare? Välskriven copy får saker att hända, precis som den Gyllene biljetten till Wonkas fabrik.

Det här kan du få hjälp med

Copyglans 🌟

För dig som vill bygga från grunden

Få kreativ och konverterande copy till en eller flera landningssidor, samt andra digitala kanaler, utifrån en kristallklar strategi. Sälj in dina tjänster, finslipa ”om mig”-sidan och förmedla sylvassa CTA-budskap. 

 

 

Textboosten 🎉

För dig som vill ta nya tag

En komplett översyn över befintligt textinnehåll. Korrektur, bearbetning och finslipning av texter och artiklar på hela hemsidan. Stärk varumärket och öka konverteringarna. Även SEO kan inkluderas i paketet.Bjud på kunskap med artiklar/blogginlägg

Artikeln är en källa att ösa ur. Besökaren får bekanta sig med era produkter eller tjänster och hitta lösningar på sina problem. Texten går mer på djupet och har en ordmängd på ca 700 upp till 1500 ord.

Oftast är textinnehållet en guide som förklarar ett ämne ingående eller ger stegvis instruktioner. Syftet är att utbilda, inspirera och förklara. Genom att lägga upp artiklar regelbundet visar ni att ni är experter och relevanta i er bransch. Dessutom gynnas rankingen på Google av så kallat levande innehåll. Säljtexterna driver organisk trafik som vanligtvis ger högre avkastning än annonser. Det här erbjuder jag:

Det här kan du få hjälp med

Soloartikeln 🌱

Positionera dig i branschen med kunskapsspäckade och engagerande texter. Research och SEO ingår, samt målgruppsanpassning enligt dina önskemål.

Pris: fr. 1400:-

Innehållsraketen 🚀

Beställ fyra artiklar och få mängdrabatt. Fler artiklar än så per månad erhåller alltid en mängdrabatt på 10 %.

 

SoMe-bundle 📡

8 inlägg (text och bild) på LinkedIn, Meta eller Instagram. Gäller såväl stories som flödesinlägg.

Pris: fr 5000:-Konsulthjälpen 🙋‍♀️

Vill du även få hjälp med publicering och spridning av innehållet? Kanske behöver jag arbeta administrativt i era system eller svara på kommentarer på sociala medier? Anlita mig per timme. Arvode sjunker i takt med omfattningen.

Pris: fr. 600:-

Strategin. Lika viktig som säljtexterna

Om texterna är byggnadsmaterialet, så är strategin planritningen. Innan du börjar fylla dina digitala kanaler med innehåll är det bra att veta i vilken riktning ni ska gå. Vem är målgruppen, hur ska ni driva trafik och vad stärker varumärket? Jag bidrar gärna i början av planeringen. Både idé och koncept. Din stöttande arkitekt finns här för dig!

1

SEO

Jag arbetar i verktyget SE Ranking för att hitta sökord att ranka på. Både de med hög och låg konkurrens. Det går också att hitta vilka sökord konkurrenterna rankar på. Det finns olika fördelar med att välja ett visst sökord/fras. Förutom att skapa själva textinnehållet kostar organisk marknadsföring ingenting. Det viktigare är att göra jobbet, systematiskt och noggrant. Rapporter kan genereras och skickas till dig för att visa vilka sökord som driver trafik och inte.

Målgrupps- och tonalitetsanalys

Om du inte själv har gjort analysen i förväg kan jag göra research om målgruppen och vilken tonalitet som passar. Vill företaget uppfattas som seriöst, inspirerande, vänligt eller prestigelöst? Allt kan uttryckas med rätt ord för att attrahera rätt kunder. Jag står till ditt förfogande i egenskap av bollplank och idéspruta.

Hej marknadschef, projektledare och företagare!
Ta kontakt om...

rocket

Du har kört fast

 

”Skomakarens barn” är ett uttryck som du säkert känner till. Även om du brinner för företaget och dess tjänster krävs det ibland det där nyttiga utanpåperspektivet. En liten knuff i rätt riktning. Det får du med en kreativ copywriter och skribent. Öka farten men bli inte fartblind!

rocket

Du behöver skala upp snabbt

Du kanske driver en e-handel som ska ut med en kampanj inför julen eller påsken? Eller vill du snabbt nå ut med företagets tjänster på hemsidan och sociala medier? Då passar det bra att haka på en extra resurs som kan leverera det du behöver på nolltid.

rocket

Du är i behov av ett helhetsgrepp

Tack vare att jag skapat innehåll till olika digitala kanaler och håller mig uppdaterad på det senaste i branschen är jag mer än bara en copywriter. Jag levererar på flera plan vilket skapar bra synergier.

Mina samarbeten i blickfånget

Nyfiken på vad jag gjort tidigare? Hoppa gärna över till mina kundcase.

dahlquistkommunikation
Alice Ädel Photography