Svensk oversætter & tekstforfatter: få tekster til din webshop

Svensk oversætter & tekstforfatter

Leder du efter en professionel svensk oversætter, som ikke kun har kendskab til det danske sprog, men som også har sans for markedsføring og SEO? Glem alt om Google Translate – få tekster, der får svenskerne til at føle sig hjemme, og bliver nye eller tilbagevendende kunder.

Mit navn er Mika Dahlquist. Jeg er Malmøboer, musikelsker og crazy cat lady, der har erfaring med e-handel og digital markedsføring. Jeg kan hjælpe dig med at oversætte/skrive svenske tekster til din webshop eller hjemmeside, hvad enten det er produkttekster, konverterende tekster på landingssider eller tekster til nyhedsbreve og sociale medier.

Efter at have arbejdet i flere år i København ved jeg, hvad vores svenske og danske kulturer har til fælles, og hvad der differentierer os. Jeg er vant til at tænke målgruppe, tone of voice og brand.

Hvad kan jeg tilbyde

  • Oversættelse fra dansk til svensk
  • Svensk copywriting
  • Råd omkring svensk kunderejse og konverteringsforslag
  • Svensk kultur & marketing tips fx. årshjul med helligdage og begivenheder
  • SEO-optimering

Derfor skal du vælge mig som din svenske freelance oversætter 

Hurtig på tasterne – jeg elsker at skrive, lave research og lære nye ting!

Stabilt samarbejde – Frister overholdes 100 %.

Transparens. Du får hvad du betaler for. Ingen andre end mig skal have en del af dit budget.

Kontakt mig gerne med et tilbud eller for en uforpligtende snak – og måske vil jeg dele med dig min bedste opskrift på kanelboller. 

Vi bruger Dahlquist Kommunikation forhold til vores svenske hjemmeside, www.livingflowers.se. Samarbejdet køre meget stabilt og hurtigt, deadline på opgaver holdes altid og vi har endnu ikke oplevet at vores ønsker til deadline ikke har kunne imødeses. Mika oversætter fra dansk til svensk, hvor teksterne altid optimeres i forhold til den svenske målgruppe. Dertil til sparring omkring marketing indhold og kanaler. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet, og giver gerne vores største anbefalinger.
– Henrik O, Living Flowers.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images.jpegDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Skarmavbild-2021-10-18-kl.-18.45.17.pngDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är logo_byggros-1.png