Artiklar, guider och blogginlägg

Ta klivet fram i rampljuset

Ett av de mest effektiva sätten att nå nya kunder är att visa att just ditt företag har lösningar på deras problem. Content i form av guider, artiklar och blogginlägg bygger förtroende och stärker varumärket. Syns de dessutom på Google kommer fler att hitta till företagets hemsida. 

Att hela tiden skapa nytt innehåll tar lång tid. Du behöver hitta rätt vinkel, samla information och engagera läsaren. Därför är det en god idé att ta hjälp av en duktig skribent/content writer som kan hjälpa till att skapa informativt textinnehåll.

Börja ladda upp med guider eller blogginlägg redan idag och håll grytan kokande.

 

Upptäck styrkan hos inbound marketing.
Driv trafik med sökmotoroptimerade texter.
Omvandla besökare till leads.

Bjud på kunskap i guider &blogginlägg

 

Textinnehållet är oftast en guide eller artikel som förklarar ett ämne ingående, berättar om aktuella händelser eller ger stegvis instruktioner. Syftet är att utbilda, inspirera och förklara. Genom att lägga upp artiklar regelbundet visar ni att ni är experter och relevanta i er bransch. Dessutom gynnas rankingen på Google av så kallat levande innehåll. Säljande texter driver organisk trafik som vanligtvis ger högre avkastning än annonser. 

Denna typ av texter brukar ha en ordmängd på ca 700 upp till 1500 ord. Det här erbjuder jag:

Det här kan du få hjälp med

Soloartikeln 🌱

Fr. 1 500;-

Positionera dig i branschen med kunskapsspäckade, engagerande och säljande texter. Research och SEO ingår, samt målgruppsanpassning enligt dina önskemål. Fler artiklar per månad erhåller alltid en mängdrabatt på 10 %.

Kampanjraketen 🚀

Be om offert.

Kampanj på gång? Jag skriver texter för alla kanaler i ett svep så att kundresan får en och samma vibb. Allt från första klicket från inlägget på sociala medier till landningssidan på hemsidan.

  

Luta dig mot ett proffs

Alla kan skriva – det stämmer. Men har du tid och ork? Tänk om du i stället skulle ta hjälp av ett proffs som redan har levererat hundratals texter och har koll på val av rubriker, styckesindelning och struktur? Efter flera år som skribent har jag arbetat upp en van överblick och laservass research-förmåga. Klart du ska testa!

kundresantips

Mina samarbeten i blickfånget

Nyfiken på vad jag gjort tidigare? Hoppa gärna över till mina kundcase.

dahlquistkommunikation
Alice Ädel Photography