Skapa en proffsig hemsida

Ett inbjudande digitalt skyltfönster

Självklart ska du ha en webbplats som gör företaget rättvisa! Jag hjälper dig att skapa en stilren och proffsig företagshemsida i WordPress som förbättrar kundupplevelsen och ger varumärket en skjuts. Vill du använda ett annat CMS? Jag har även jobbat i Squarespace, Episerver och Umbraco. Dessutom kan textinnehållet bakas in i ett förmånligt paketerbjudande. Allt i ett – på ditt sätt.

skapaennyhemsidaiwordpress

Visa upp er från er bästa sida

Instagram och Tiktok i all ära, men när dagens plattformar skiftar i popularitet eller drabbas av driftstörningar är din egen hemsida en stabil plats som förvaltas av dig (och webbhotellet så klart). Det är viktigt att äga sin egen plattform och digitala kanal, eftersom det ger större handlingsutrymme. Förutom att vara ett digitalt visitkort är hemsidan din säljkanal där du både kan samla in kundkontakter, kommunicera ut viktiga nyheter och bygga goda relationer. För att du ska få en hemsida att vara stolt över och kunna bygga vidare på har jag valt att använda mig av WordPress och Elementor. En av världens största och främsta hemsideverktyg. Användaren får en bra upplevelse på både desktop och mobil.

Du får stöttning hela vägen från idéstadie till färdigt resultat. Vi kan även avtala att du får hjälp med löpande uppdateringar och underhåll. Eftersom jag även skriver texter behöver du inte vända dig till flera konsulter och ledtiderna blir kortare. Alltsammans bakas in i ett förmånligt paketpris, utan krusiduller. Jag ser också till att SEO-grunderna är på plats vilket hänger samman med webbsidans struktur och helst inte ska göras i efterhand.

Case - Defend Advokatbyrå

Defend Advokatbyrå fick en komplett grafisk profil med logo på hemsidan.
Porträttfoton och miljöbilder togs till bla. header. Enkelhet, tydlighet och profession var i centrum. Texterna faktagranskades juridiskt i syfte att informera besökaren och kombinerades med konverterande element. Sökordsanalys och optimering gjordes för varje landningssida. 

 

dahlquistkommunikation
Alice Ädel Photography

Mer än en hemsida

Vill du slippa krångla till det och få hjälp att skapa din fina hemsida snabbt? Då har du hittat rätt! Jag är i första hand en marknadsförare som har koll på webbdesign. Tack vare min erfarenhet av både digital marknadsföring och andra branscher låser jag mig inte vid avancerad design och storslagna animationer. I stället läggs fullt fokus på användaren och kundresan för att du ska få god avkastning (ROI). Textinnehållet och den digitala strategin också är en del av paketet. Anlita mig om du vill ha en enkel och stabil helhetslösning till ett rimligt pris. Jag bryr mig lite extra om att du ska lyckas.

Nå slutdestinationen i en trygg Volvo, istället för att få punka med porschen.

Så skapas din hemsida: från start till mål

Vanliga frågor

Ja, det är relativt enkelt att uppdatera de olika textboxarna och lägga upp nya blogginlägg i WordPress utan att grundlayouten påverkas. Vi kan avtala en genomgång där jag visar hur du gör detta utan problem. Vid designändringar kan du också kontakta mig så gör jag dessa för ett rimligt arvode. Eller om du råkat ändra något av misstag.

Det går bra att upprätta löpande support eller support vid behov. Till exempel kan jag kolla om det finns brutna länkar, plug-ins behöver uppdateras eller om formulär och knappar fungerar ordentligt. Detta kan göras per månad eller oftare om du så önskar. Supporten tar max ett par timmar.

Nya uppdateringar brukar inte komma varje vecka, men kanske en gång i halvåret. Det går att installera program som varnar om någonting håller på att gå ut, certifikat och skydd bland annat. Det viktiga är att uppdatera WordPress och plug-ins så fort de börjar varna. Denna information finns tillgänglig i WordPress. Dock ska du alltid ha en backup och helst inte aktivera automatiska uppdateringar eftersom du inte har kontroll över vad som händer.

Ett säkerhetsplugin för WordPress är att rekommendera. Wordfence plugin skickar automatiska uppdateringar till din mail och varnar för intrång och avvikande aktivitet. Tänk också på att använda ett säkert lösenord och byt det med jämna mellanrum. Att ha den senaste PHP-versionen är också av vikt. SSL-är ett certifikat (kryptering) som värnar om besökarens säkerhet. Många webbotell, däribland Loopia, erbjuder denna lösning. Man kan se om en hemsida har SSL om det finns ett hänglås bredvid url:en i webbläsaren. Detta är också en rankingfaktor som Google tar hänsyn till.

Det här kan du få hjälp med

Alla priser anges ex. moms. Frågor? Ta kontakt för ett konsulterande, kostnadsfritt möte.

Stilren hemsida i WordPress

 

På cirka 4 veckor får du…

Pris: fr 12 000:-

30 % betalas i förskott och resten vid leverans. 

Webbakuten

Ger den befintliga hemsidan inte de resultat du önskar eller vill du se att allt spelar? Beställ en analys av webbplatsen struktur, innehåll, SEO och prestanda. Konkreta förslag skickas i en rapport + en timmes uppföljning i videosamtal med möjlighet att ställa frågor.

Pris: fr 4000:- 

 

 

Tilläggsmenyn

För dig som vill skräddarsy hemsidebeställningen eller göra tilläggsval på vägen. Löpande support kostar 600/h.

Likadant kan vi alltid skräddarsy paketet om du redan har alla texter på plats eller får hjälp med någon annan del, så som Search Console eller SEO. Låt oss höras och diskutera en passande lösning. Kostnad för plugins, domän och annat content (studiobilder) bekostas av dig.