Välkommen till framtiden

Ja, nu är det här, 2015. Tänkte berätta för er hur det blev.

Michael Jackson lever inte längre, snubben som blev stor under 80-talet,  men hans musik lever i högsta grad kvar – du kan inte fråga någon på hela planeten som inte känner till hans musik. Love never felt so good som när XScape släpptes som en sista dödsryckning.

Människor kan i stort sett vara konstant uppkopplade, överallt, med hjälp av sina mobiler. Det innebär att man kan kolla när nästa buss går utan att chansa och vänta alltför länge i kylan. Man kan även prata med vem som helst i hela världen i princip gratis. Det innebär också att folk när som helst under middagen kan ta upp mobilen och totalt ignorera ett pågående samtal. För att kolla Instagram, det heter så.

Du är bara så snygg som du är på bild. Vilket gör att det utvecklats 30 nya sminksorter där man kan sminka bort halva ansiktet, därefter suga in kinderna och ta en bild på dig själv.

Det tjafsas fortfarande om kärnkraften. Varje år kommer de senaste tekniska prylarna men man har inte kommit på någon bättre lösning än något som kan förgöra oss på en sekund. In lack of a better option….

Folk tycker på allvar att kvarg är mat.

Och PS:

Folk älskar, sörjer och festar precis som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *